TikTok Terimleri – Yeni TikTok Kullanıcıları İçin Bilinmesi Gereken Terimler

 

TikTok Terimleri – Yeni TikTok Kullanıcıları İçin Bilinmesi Gereken Terimler

 

Sosyal medya mecralarının yeni göz bebeği TikTok sıra dışı içerikleri ile pek çok insan tarafından takdir topluyor. Bu ekosistem içerisinde gerek trendlere yön vermesi gerekse de eğlence ortamı sunmasıyla TikTok kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Elbette ekosisteme yeni dahil olan kullanıcılar uygulama dili konusunda bilgi sahibi olamıyor. Pek çok kullanıcı ister trendler isterse de keşfet videoları içerisinde geçen terimler konusunda araştırmalar yapıyor. İşte tiktokindir.com bilmeniz gereken tüm TikTok terimleri kılavuzunu gözler önüne seriyor!

TikTok uygulamasına yeni katılan kullanıcılar gençlerin mizahi dans videoları, resimleri veya yazılarında geçen terimleri anlamakta güçlük çekiyor. Elbette farklı içeriklerde geçen bu terimleri öğrenmenizin bir yolu var. İşte videoların tamamında geçmiş veya geçebilecek terimler yazımızın devamında…

TikTok Kullanıcı Sayısı Göre En Sık Karşılaşılan TikTok Terimleri – tiktokindir.com İncelemesi

TikTok Kullanıcı Sayısına Göre En Sık Karşılaşılan TikTok Terimleri

TikTok kullanıcıları kendilerine sanal bir ağ yaratmış ve kendi dillerini oluşturmuşlardır. Öncelikle bu uygulamayı daha iyi anlayabilmek için elbette en çok kullanılan terimler hakkında bilgi sahibi olmak gerekmektedir. Ve yeni TikTok kullanıcıların bilmesi gereken TikTok terimleri şunlardır:

  • Düet: Başka bir TikTok kullanıcısının çekmiş olduğu videoyu farklı yerlerde olunmasına rağmen birlikte çekilmiş gibi gösteren bir etkinliktir. Aynı zamanda kendiniz daha farklı bir açıdan da yorumlayabilir ve trendlere yön verebilirsiniz. Uygulama içerisinde en çok kullanılan kelime Düettir. Kullanıcılar genellikle bu etkinliği kullandığında başkasının sesini sanki kendi sesiymiş gibi yorumlayıp video içerisinde ayarlayabilmektedir. Trendler bölümüne baktığınızda TikTok kullanıcıları Düet alanında gerçekten kendilerini aşmış durumdalar.
  • Cringe: Sadece TikTok değil birçok farklı sosyal medya mecralarında utanç veya başarısızlık anlamında kullanılan bir terimdir. Çünkü bu terimler içerisinde genellikle garip veya utanç verici bir davranış sergileyen kullanıcılar için kullanılır. TikTok kullanıcıları bu durumu Cringe Hashtag veya Crime Temalı etiketleriyle birbirleriyle paylaşmaktadır. Ayrıca hoşuna gitmeyen bir kullanıcı içinde yine bu terimi kullanmayı seçmektedirler.
  • Challenges: Bu kelime yalnızca uygulama içerisinde değil tüm sosyal medya mecralarında meydan okuma olarak ortaya çıkmıştır. Ancak TikTok içerisinde kendisini daha yoğun göstermiştir. Tüm kullanıcıların aynı etkinliğe odaklanması için kullanılır. Ayrıca insan sağlığını tehlikeye attığı için pek çok insanın da tepkisini çekmeye neden olmuştur.

tiktokindir.com olarak sizlerle en çok kullanılan TikTok terimleri üzerinde rehber olacak bir yazı paylaştık. Buradan TikTok uygulamasıyla ilgili düet nasıl yapılacağını da okuyabilirsiniz. Hemen buradan uygulamaya gidebilir ve bu terimleri kullanan kişilerle anlamlarını karşılaştırabilirsiniz. Sizlerin de bilmek istediği başka bir terim varsa yorumlar kısmında belirtebilir ve bilgi akışına katkıda bulunabilirsiniz.

https://tiktokindir.com/

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Kumu Fiyatları

Wednesday Dizisi Ücretsiz İzle

Tiktok Filigransız Video İndirme 2022